Resultater af Danmarksturneringen i weekenden
Vejen Golfklubs bedste hold i 3. division var på besøg i Sønderborg lørdag. Her vandt Vejen suverænt Med 11 – 1. Jacob Gilling, Malte Vesterbæk, Martin Lauridsen, Mikkel Schelde, Rasmus Schelde, Dan Jensen og Thomas Jensen var alle med til at samle point i storsejren.
Søndag gæstede 3. divisions holdet Esbjerg på deres hjemmebane. Her var pointhøsten mere dæmpet selvom de fleste matcher var meget tætte. Kun Malte Vesterbæk formåede at hente en sikker sejr.
Det er et kendt fænomen, at det normalt er svært at hente point på udebane. Weekendens pointhøst giver stadig anledning til forhåbninger, om at være med i oprykningskampen til 2. division.
Vejens 5. divisionshold var som ventet på en svær opgave i Varde på udebane. Michael Roland og Christian Damm sejrede i deres matcher, mens resten af holdet lige manglede det sidste i at kunne hamle op med Varde. Vi ser frem til en positiv fremgang af især holdets flere unge spillere, så vi hen over sæsonen kan styrke vores deltagelse i divisionen.
Kvalifikationsholdet til seniordivisionen lagde sæsonen ud med to udematcher mod henholdsvis Benniksgaard og Tønder. Begge matcher blev vundet i overlegen stil med 10 – 4. Ulla Skov Nielsen, Poul Victor Sunesen, Harald Kjærgaard, Hans Jørgen Sunesen, Martha Sørensen og Peter Shønberg var alle vindere af en eller to matcher. Det ser lovende ud for holdet med henblik på oprykning til 2. division for seniorer. Der er kun 3 hold i puljen, og Vejen deler næppe mange point ud ved de kommende hjemmematcher.

Tak til klubber i klubben
Tak til klubber i klubben med bidrag til nye blomster i bedet ved indgangen– tusind tak til Edith og Frede for initiativ samt udførsel.

Venindematch Lady Golf
Tirsdag den 30/4-2019 spillede vi Venindematch i LadyGolf regi.
Igen i år var Sloth & Aaskov sponsor for turneringen, som de har været i mange år.
74 friske spillere havde tilmeldt sig turneringen, heraf 14 gæstespillere fra andre klubber. Lækkert med opbakning til vores turneringer.
Turneringen spilles som en best-ball, 2 mands hold, og blev afviklet i det skønneste solskinsvejr med en smule blæst 😊
Banen og greens var nyklippet, og stod rigtig flot.

A-rækken blev vundet af Rigmor Grøn og Hanne Mortensen
B-rækken blev vundet af Kristen G. Holm og Kirsten Frederiksen
Stort tillykke til de dygtige vindere, som her er fotograferet sammen med sponsor Marianne Aaskov.

Tak til alle deltager, sponsor og ikke mindst til Martin og personale for lækker mad og god betjening i cafe’en efterfølgende.

Sidste tilmelding til Profil Optik
Alle med hcp under 54 er velkommen til vores klubturneringer. På søndag spiller vi Profil Optik turnering. Her er der både juniorrække og 4 andre hcp-rækker, så der er plads til alle og gode muligheder for at få en præmie med hjem.
Profil optik v/Anne og Finn Heiredal er en vore allermest trofaste sponsorer, da de har været med gennem hele klubbens historie. Vis dem, at vi skønner på det, ved at deltage i turneringen.
Seneste tilmelding onsdag aften på Golfbox.

Nyt fra sponsorudvalget

Vi byder velkommen til flere nye sponsorer:

Superdæk/Nordisk Dæk Import, Brørup – skilt på p-pladsen og personalearrangement.
Tandlægerne i Torvegade, Vejen – skilt på herretee hul 16.
Løvbjerg i Vejen – sponsor til whisky ved ”hole in one”.

Vi ser frem til godt samarbejde.

Hilsen fra sponsorudvalget
Jens Peter Sørensen

Sydjysk Open
Har du prøvet at deltage i Sydjysk Open? Ellers er det måske i år, det skal prøves. Turneringen, der er Danmarks største amatørturnering, afvikles i dagene 20. til 22. juni på banerne i Ribe Golf Klub, Kaj Lykke Golfklub og Vejen Golfklub.
Turneringen afvikles i år for 13. gang, Der spilles golf i fire rækker over tre dage med fine dagspræmier, birdiepræmier og nærmest flaget-præmier på flere huller, samt gennemgående præmier. Der er præmier for en samlet værdi af over 100.000 kr. Det hele sluttes af med en kæmpe festaften i Ribe, hvor der er mad og drikke ad libitum, musik og dans, krydret med præmieoverrækkelse til de 10 gennemgående vindere i hver af de 4 rækker samt en række sponserede klappepræmier.
Sidste frist for tilmelding på Golfbox er den 26. maj, og der er lige nu tilmeldt 277 spillere fordelt på 65 forskellige klubber fra hele landet. Du kan læse mere om turneringen på hjemmesiden