Juniorturnering 11. maj
Lørdag d. 11. maj får vi mange gæster i Vejen Golfklub. Der skal nemlig spilles RAJT turnering. RAJT er en forkortelse af Ribe Amts Junior Turnering, som 8 klubber i det gamle Ribe Amt har holdt fast i, selvom amtet er nedlagt.
Det er en super hyggelig turnering, hvor klubberne dyster mod hinanden. Juniorudvalget opfordrer vores egne juniorer til at deltage, da det er en rigtig god mulighed for at komme ud og lære noget mere om at spille golf.
Vi vil rigtig gerne have vores egne juniorer med – så forældre, bedsteforældre, kammerater “skub” lidt til vores juniorer for at få dem til at tilmelde sig.
Du kan læse meget mere om RAJT på www.rajt.dk, her kan du også finde datoerne for turneringsdagene, ligesom der løbende vil blive vist resultater fra de 8 turneringsdage. Kontakt Leif Christensen ved spørgsmål og tilmelding:
leif.vejen@hotmail.com
Tag godt imod de unge golfspillere, så de føler sig godt tilpas hos os i Vejen Golfklub.

Juniorudvalget efterlyser desuden 2 frivillige hjælpere, og håber at nogle vil melde til at give en hånd med. Opgaven består i at være starter og forcaddie .
I tidsrummet 07.00 – til ca. 12.00
Vi håber at der er nogen der har lyst til at hjælpe vores juniorer.
Kontakt Leif Christensen – leif.vejen@hotmail.com

Invitér et familiemedlem til gratis golf

Danmarksturnering DGU 2019
I kommende weekend spilles de første matcher i Danmarksturneringen.
I 3. division spiller Vejen Golfklub ude mod henholdsvis Sønderborg lørdag kl. 8.00 og Esbjerg søndag kl. 9.30.
Vejens trup består af Rasmus Schelde, Jacob Gilling, Dan Jensen, Mathias Knudsen, Thomas Jensen, Malte Vesterbæk, Martin Lauridsen og Thomas Sørensen.

Der er begrundede forventninger om, at Vejens bedste hold vil kæmpe med om en topplacering i denne sæson og dermed oprykning til 2. division.
I 5. division spiller Vejen Golfklub ude mod Varde lørdag kl. 9.10.

Her består truppen af Christian Damm, Carsten Bertelsen, Simon Petersen, Frederik Petersen, Anders Muus, Michael Roland og Kenneth Hansen.

Der er ikke forventninger om en topplacering til 5. div. holdet i år, da flere af de bærende kræfter fra tidligere år stiller op i Kvalifikationsrækken til Seniordivisionen. Truppen består fortrinsvis af yngre spillere og nogle debutanter. Vi håber på en stabil udvikling af spillernes formåen og erfaring hen over sæsonen, så vi igen næste år kan blande os i topstriden.

Som et nyt tiltag i år stiller Vejen Golfklub op i Kvalifikationsrækken til Seniordivisionen. Lørdag spilles ude mod Benniksgaard kl. 11.10 og søndag ude mod Tønder kl. 8.00.
I denne weekend udtages truppen til de respektive matcher af Ulla Skov Nielsen, Martha Sørensen, Harald Kjærgaard, Hans Jørgen Sunesen, Jan Petersen, Erik Reinholdt, Poul Victor Sunesen, Brian Skov Nielsen og Peter Schønberg.
Holdet skal vinde deres række for at kunne starte i Seniordivisionens 2. division til næste år. Det bliver spændende at følge spillerne hen over sæsonen, og se om de kan begå sig i et formodet stærkt felt.

Vi håber igen i år, at mange har lyst til få sig en elitegolf oplevelse live – og derfor dukker op til matcherne rundt omkring og hepper på de lokale helte.
Ivan Holm