Resultater juniorer

Golf sæsonen fik en god start for Vejen juniorer i weekenden.

JDT i Varde: Ny på JDT i U14 og U16 var Jacob og Christoffer. Begge accepterede den udfordring at skulle spille med et lavere handicap. De erfarede begge at udfordringer er værdifulde for fremtiden.
Mikkel vandt U19 med en flot 68 Netto (4 under).
Ben fik en 3. plads i Brutto-rækken med 81 slag.
Mathias lærte en hård lektie ved at blive diskvalificeret for at underskrive en forkert score.

RAJT i Henne: VGK havde 10 spillere med i Henne. Tillykke til Vejens Juniorer med de flotte point – VGK’s juniorer vandt pokalen med 7 point denne gang, og er nu på førstepladsen i dette års rangliste turnering. I A-rækken vandt Mathias brutto-scoren med en runde i 82 slag og Ben fik en 2. plads med en runde i 83 slag. Vi havde kun to spillere i B-rækken: Mikkel med 29 points og Jacob med 22 points. I C-rækken, som blev afviklet over 9 huller, vandt Simon og Frederik Fisker med 16 point. Martin og Frederik Jensen blev henholdsvis nr. 8 og 9. Tillykke til Kim Bo der fik en 3. plads i D-rækken i hans første RAJT turnering. Kim Bo fik 16 point og Benjamin med 15 point fik en flot 4. plads.

Tillykke til jer alle.

Med venlig hilsen
Andrew Pakes

Bunkerdag den 07. maj

Onsdag den 07. maj er der bunkerdag – så har du lyst til at give en hånd med så mød op kl. 07.30. Medbring gerne en hakke.