Husk klubturnering søndag
Buch & Baruah Advokatfirma og Vejen Gourmet afvikler greensome turnering nu på søndag kl. 08.30 – I kan stadig nå at tilmelde jer på golfbox, senest kl. 18.00 i aften.

Golfens Dag søndag den 27.april
Vi holder åbent hus på søndag fra 10.00 – 14.00 og vejret bliver fantastisk. Så få venner og familie samlet og kom herud til nogle hyggelige timer. Her kan golf prøves, præmier kan vindes,og Martin tænder grillen så sulten kan stilles.

Gratis spil på Pay & Play hele uge 18
Vi åbner vores Pay & Play bane for gratis spil i hele uge 18 – alle er velkommen.

E20 medlemskab til intropris ved køb inden 1. maj
Du kan stadig nå at købe en E20 medlemskab til vores introduktionspris på 495,- kr. tilbuddet er gældende indtil 1. maj herefter stiger prisen til 695,- kr.
Har du ikke mulighed for at komme forbi kontoret i åbningstiden så send mig en mail og vi klarer det på anden måde – mail@vejengolfklub.dk

Flasker og dåser til sortering
Husk at brug vores nye affaldsstativer til flasker og dåser.

Ny medarbejder i caféen
Den 22. april bød vi velkommen til en ny medarbejder.
Martin har ansat Tommy Jakobsen. Tommy er ny udlært kok og er blevet ansat på fuld tid. Tag godt imod vores nye mand.