Jyske Bank 22.04
I det flotteste og mest perfekte golfvejr blev der søndag den 22. april spillet klubturnering i Vejen Golfklub. Tørsten blev slukket i Jyske Bank vand, og der blev kæmpet intenst om de flotte præmier af de 66 deltagere. Flere af spillerne havde lavet samme resultat, hvorfor de endelige placeringer måtte afgøres efter laveste handicap.
Vinderne af de tre rækker blev:
B-rækken: Poul Viktor Sunesen
C-rækken: Kristian Hornemann
D-rækken: Svend Åge Højen

Vi mangler deltagere
Til hulspilsturneringen:
Om cirka en uge er der sidste tilmelding til Vejen Golfklubs hulspilsturneringer for henholdsvis damer og for herrer. Helt nøjagtigt er der sidste til melding den 1. Maj kl. 18. Der skal være mindst 16 deltagere i hver af turneringerne, for at de gennemføres. Der er i skrivende stund 9 tilmeldte til damehulspilsturneringen, mens herrerne kan mønstre 12 deltagere. Og det er altså for lidt, så gå nu ind på Golfbox og tilmeld jer. Husk at deltagerne bliver inddelt i grupper, hvor man i første omgang spiller mod de deltagere, der ligger nærmest i handicap. Alle er garanteret mindst 3 hulspilsmatcher.
Du kan læse mere om hulspilsturneringen på hjemmesiden – se HER

Til Regionsgolf:
Vi mangler dame spillere til vores Veteran C hold
Eneste krav er at du skal være 60 år eller derover.
Vi spiller for at hygge os, så kom nu ellers er vi nødsaget til at trække holdet.
Kontakt holdkaptajn Torben Rasmussen – 61734887 – kogt1@stofanet.dk
for yderligere information.

Husk at købe E20 inden 1. maj
Pris 495 kr. fra 1. maj stiger prisen til 695 kr.
Kig ind på kontoret eller send os en mail: mail@vejengolfklub.dk
så klarer vi det den vej.