Vinder af fredagens lodtrækning
De 3 flasker vin blev vundet af:
Tommy Bror Jacobsen – nr 161
Leif Christensen – nr. 25
Mogens Pedersen – nr. 32
Tillykke til jer.

Vaskeplads er indviet
Fredag indviede vi den nye vaskeplads. Den er blevet rigtig flot, og der er meget mere plads (ps. der kommer en 3. vask) Muren rundt om den gamle vaskeplads bliver fjernet snarest.
Tusind tak for en kæmpe indsats af greenkeepere og ikke mindst frivillige
( Henning Fjord, Anders Thomsen, Birger m.fl.)

Jyske Bank turnering på søndag
I denne uge kommer foråret virkelig til Danmark, så du kan godt tilmelde dig vores klubturnering på søndag den 22. april, hvor Jyske Bank er sponsor med fine præmier. Det er vigtigt at bakke op om vores klubturneringer, hvis vi vil holde på vore sponsorer, og der er brug for mange flere tilmeldinger, så kom nu ud af busken – sidste tilmelding er på onsdag kl. 23.50. Husk også, at du til denne turnering kan samle de første rangliste-point til Abacus Cup, som vi omtalte i nyhedsbrevet i sidste uge.

Golfens dag søndag den 22. april
Vi afholder igen i år åbent hus arrangement fra 11.00 – 15.00
Vi håber at kunne byde mange golfinteresseret velkommen, Så fortæl familie, venner og kolleger om arrangementet. Torben og elitespillere står klar til at undervise, og frivillige golfere står klar til at tage imod og spille med dem på Akademibanen. Der er også gang i grillen. Det er gratis at deltage og vi har udstyr.
Vi glæder os til at byde alle velkommen

Husk at købe E20 inden 1. maj
Pris 495 kr. fra 1. maj stiger prisen til 695 kr.
Kig ind på kontoret eller send os en mail: mail@vejengolfklub.dk
så klarer vi det den vej.

Sydjysk Open
Mange af jer kender turneringen Sydjysk Open – enten ved selv at have deltaget eller gennem brochurer og omtaler. Men for dem, der ikke har hørt om turneringen før, så er det Danmarks største amatørturnering, der afvikles i et samarbejde mellem, Ribe Golfklub, Kaj Lykke Golfklub og Vejen Golfklub i dagene 21.-23. juni. Man spiller en runde golf på hver af de tre baner, man får forplejning på banen hver dag, der er dagspræmier, birdiepræmier og nærmest-flaget præmier hver af dagene, og det hele sluttes af med en festaften i Ribe, hvor der er mad og drikke ad libitum, dans og festligt samvær, men også overrækkelse af 12 gennemgående præmier i hver af de fire rækker og mange klappepræmier. Alt dette får man som medlem af Vejen Golfklub for kun 1.195 kr.
Det er i år 12. gang, at Sydjysk Open afvikles, og der er i skrivende stund 239 tilmeldte spillere. Der er plads til 336 spillere, og der må gerne komme mange flere fra Vejen Golfklub. Du kan læse mere på Vejen Golfklubs hjemmeside, og der står trykte brochurer i klubhuset. Sidste frist for tilmelding er den 24. maj.