Uge 15(2)

 • Uge 15(2)

  Banestatus
  Uge 15 – ugen hvor kulden fortsætter. Vi venter vist alle på noget snarlig varme, og med nat temperaturer ned til 3-4 graders frost er der næsten ingen vækst. Vi har været nødsaget til at lukke 18 hullers banen i morgen timerne. I dag torsdag var den lukket til kl. 11.00. Vi håber at kunne åbne kl. 9 både fredag, lørdag og søndag, men det er frosten der afgør det. Er det rimfrost på greens er vi nødsaget til at lukke banen.
  Det gør vi naturligvis for at skåne græsset, det er perioden hvor safterne så småt begynder at komme ud i græsstråene. Jorden er ikke frossen – men rimfrosten gør at stråene bliver stive, og knækker når man færdes på dem. De knækker og bliver sorte. Det tager lang tid før strået rejser sig og det er her svampen typisk begynder senere.
  Så vi håber selvfølgelig at alle har forståelse for dette. Vi skal passe på banen. Akademibanen kan spilles.
  I denne uge er alle forgreens / teesteder og fairways klippet. Vi sparer på yderligere klipning i denne uge. håber dog at kunne tromle greens fredag formiddag. Vi har skåret kanter på de fleste bunkers på Ak banen.
  Baneinspirationsudvalget
  Niels Kamp Brincker

  Tilbud – golfbiler
  Nyt tiltag er at tilbyde golfbiler til special pris til vores medlemmer, som har et handicap, der betyder at de ikke har mulighed for at gå rundt på banen.
  Bilen skal bookes via kontoret, og fordeles efter “først til mølle” princippet.
  Kontakt kontoret for mere information 😊
  Priser er baseret på 18 huller ( ingen yderligere reduktion ved kun 9 hullers brug )
  VGK kan i særlige tilfælde anmode om lægeerklæring som dokumentation for ønsket brug af tilbud.

  Oprydning på hjemmesiden
  Vi er i gang med at renovere vores hjemmeside, så synes du det ser underligt ud, så er det fordi vi er i fuld gang 😊

  Comments are closed.