Uge 15 2019

• Uge 15 2019

Vindere af åbningsturneringen
    Bedre start på en ny turneringssæson kunne man simpelthen ikke ønske sig. Der var rift om de 120 pladser, men med lidt afbud kom alle fra ventelisten også med. Det var et fantastisk vejr med høj sol og næsten ingen vind. Det gav også nogle flotte scores, hvor vinderne blev:
    A-række: Pia Wittendorff og Jens Østergaard Petersen med 41 point
    B-række: Lillian Thomsen og Anders Thomsen med 41 point
    C-række: John Erik Clausen og Lars Ibsgaard Clausen med 39 point

Som et forsøg prøvede vi at lade deltagerne påbegynde spisning, efterhånden som de kom ind efter runden. Det vil vi helt sikkert prøve til de næste turneringer også. Når alle scorekort er indtastet,  er der præmieoverrækkelse, mens de sidste spiser færdig. Formålet er, at minimere ventetiden, så det ikke tager så lang tid at deltage i en turnering. Vi forventer dog, at alle bliver, til der har været præmieoverrækkelse.

Næste klubturnering er Profil Optik søndag den 12. maj – kom og vær med.

Husk at købe E20
    Køb E20 inden 30.04 til 495 kr., herefter stiger prisen til 695 kr.
    Send os en mail, så klarer vi det den vej 🙂
    mail@vejengolfklub.dk