Åben turnering – Golfhäftet Trophy

Golfhäftet Trophy gennemfører en skandinavisk Greensome parturnering i løbet af maj/juni.
Vi blev spurgt om vi ville være med. Det sagde vi Ja til, fordi vi er stolte af vores bane, gerne vil vise den frem, og sidst – men ikke mindst – fordi vi her i Vejen Golfklub gerne er med på noget nyt!
Det er en åben turnering, der afvikles søndag den 22.juni, så det gælder om at være klar ved tasterne, når tilmeldingen åbner d. 8. maj kl. 8.00.
Vi glæder os til byde gæster velkommen på banen, men vil selvfølgelig også gerne se mange af vore egne medlemmer som deltagere i arrangementet.
Vinderne går videre til den store finale på Bro Hof Slott golfklub i Stockholm.

Se mere i turneringsbetingelserne, som du finder på Golfbox.

Er du indehaver af Golfhäftet deltager du i turneringen til reduceret turneringsfee.
Golfhäftet kan købes på kontoret – køb nu og du får en æske med 3 bolde med i købet.
Desuden kører Golfhäftet også en kampagne lige nu – se mere HER