Bane status – den gode nyhed
Fra fredag morgen (06.04) ophæves vinterreglerne og der kan igen reguleres og benyttes golfbiler og scootere.
Dog er der indført Midlertidig lokalregel med oplæg på klippede arealer – se opslag i klubhuset
Vi henstiller dog til at tages hensyn ved at køre med golfbiler og scootere ude i siden og gå ind til bolden, også dem med trolley bedes tage hensyn og ikke trække deres trolley på udsatte steder. Vi skal passe banen, der skal holde hele sæsonen.
PS. vi fylder vand på vandingsanlægget mandag den 9.
Vær opmærksom på sprinklere som popper op..

Rigtig god sæson 🙂

Husk at købe E20 inden 1. maj
Pris 495 kr. fra 1. maj stiger prisen til 695 kr.
Kig ind på kontoret eller send os en mail: mail@vejengolfklub.dk
så klarer vi det den vej.

Regionsgolf
Flere hold til Regionsgolf efterlyser spillere.
Tjek mappen i forhallen hvor kontaktoplysninger på holdkapatjnen står eller kontakt mig på kontoret ved spørgsmål.
Det er en rigtig hyggelig og social turnering at deltage i.

Jubilæumsbog – efterlysning af billeder
I forbindelse med udarbejdelse af jubilæumsbog i anledning af Vejen Golfklubs 25 års jubilæum, vil vi gerne låne dine billeder, hvis du har nogen, der viser noget fra klubbens historie. Det er især de første år vi mangler billeder fra.
Du kan enten sende dem indcsannnet til Hans Oxlund hans.oxlund@hotmail.com eller tage billederne med på kontoret, så vi kan scanne dem ind.

Golfhæftet – kampagne
Kampagne fra 23.03 – 01.05 – Golfhæftet giver en golfhandske fra Wilson som gave, ved køb af Golfhæftet. Køb Golfhæftet på kontoret og støt klubben