Uge 14 2019

• Uge 14 2019

Outlet er vel overstået
    Vores Outlet de sidste 4 dage er nu slut, og vi havde rigtig mange besøgende. Vi kender endnu ikke det endelige resultat, men vi fik så sandelig vist flaget i Vejen Golfklub.
    Der skal lyde en kæmpe tak til alle de frivillige, der gav en hånd med 
    Speciel tak til Lone, Connie, Inge og Jan, der var dygtige sælgere. Og til Kurt og Mogens og greenkeeperne, der brugte muskler på at bære de mange varer frem og tilbage. Også en stor tak til deltagerne ved Drop-in Golf søndag, der hjælp med at få varerne op fra kælderen.
    Uden jer alle kunne vi ikke have gennemført det.
    Tusind tak 😊

Sidste tilmelding til åbningsturnering 07.04
    Der er lige nu 106 tilmeldte, men du kan stadig nå at være med til vores åbningsturnering på søndag den 7. april , hvor vi spiller greensome / mix greensome. Du skal blot tilmelde dig på Golfbox senest onsdag den 3. april.

Hulspilsturnering 2019
    Der er også åbent for tilmelding på Golfbox til hulspilsturneringerne for henholdsvis damer og herrer. De afvikles efter samme principper som de sidste par år – altså først med et grundspil (alle mod alle) i grupper på 4-5 spillere, hvor grupperne dannes efter handicap. Fra hver gruppe går de to bedste videre til et knock-out spil, hvor spillerne i kvartfinale og semifinale sammensættes efter seeding høj/lav (højeste hcp mod laveste hcp).
    Kun finalespilsdatoen er fastlagt, nemlig lørdag den 28. September, alle andre matcher skal blot være spillet inden en bestemt dato. Du kan læse mere om hulspilsturneringen her.
    Der skal være min. 16 deltagere, og der kan max. være 32 deltagere i hver turnering. Tilmeldingen på Golfbox slutter den 1. maj kl. 18.00.

Hærvejsgolf
    Hærvejsgolf er for alle golfspillere i Vejen Golfklub, der ønsker at spille 9 huller på akademibanen.
    Hærvejsgolf spilles hver fredag og lørdag:
    • Fredag kl. 16.00 – lodtrækning om holdsammensætning 15.50.
    • Lørdag kl. 09.00 – lodtrækning om holdsammensætning 08.50.
    • Lørdag kl. 13.00 – lodtrækning om holdsammensætning 12.50.

Vil du med, så bare mød op ved Tee 1 på akademibanen med dit scorekort i god tid – dog senest 10 min. før start.

Banen er ikke lukket, og der skal stadig tages hensyn til dem, der ønsker at spille selv.
    Dvs. boldrende på lige fod med spillere der ikke ønsker at spille Hærvejsgolf – og der lukkes selvfølgelig igennem.

Rigtig god fornøjelse 😊
    Esben V. Petersen 40418164

Succes med nedsat greenfee fortsætter
    18 hullers banen kun 200 kr. i greenfee i april måned