Bane status
Vejret driller jo stadig, men vi håber og tror på bedring.
Vi arbejder hen imod at banen lukkes op uden vinterregler fra fredag morgen, dog med midlertidig lokalregel med oplæg på tætklippede arealer.
Vi håber også at golfbiler og scootere atter kan køre på banen.
Men det hele skal tages med forbehold og ændring kan forekomme, hvis vejret fortsat driller.

Prøvemedlemmer
Undervisning med vores træner Torben Kasbjerg starter i dag fra 18.00 – 20.00
Onsdags- og Startersturneringer sæsonstart i morgen 4. april
Ovennævnte turneringer er for årets prøvemedlemmer og de senere års prøvemedlemmer.
Starttiden er kl. 17.30 i morgen og du skal have afleveret et scorekort 1/2 time før.
Tilmeldingslister er i mappen på ‘Torvet’.
Kommer du ikke forbi ‘Torvet’ inden i morgen, så MØD BLOT OP.
Begynderudvalget

Medlemmer med handicap 37+
Igen i år tilbyder vi en ugentlig gratis træning for medlemmer med handicap over 37. Træningen foregår om tirsdagen fra 18.00 – 20.00 sammen med de nye prøvemedlemmer. Så benyt dig af tilbudet om at blive bedre – ganske gratis.

Sidste tilmelding til åbningsturnering søndag 08.04
Husk at der er sidste tilmelding onsdag den 4. april kl. 23.50, hvis du vil deltage i vores åbningsturnering, hvor der spilles greensome / mix greensome. Ses vi?

Hulspilsturnering 2018
Hulspilsturneringerne for henholdsvis damer og herrer i 2018 afvikles efter samme principper som i 2017. Det betyder, at deltagerne først spiller et grundspil (alle mod alle) i grupper af 4-5 spillere. Grupperne dannes efter handicap. Fra hver gruppe går de to bedste videre til et knock-out spil til top 8. I kvartfinale, semifinale og finale sammensættes spillerne ved seeding høj/lav.
Grundspil, kvartfinale og semifinale spilles ikke på faste datoer, men har deadlines. Kun finalen ligger fast lørdag den 29. september, og her spilles også om 3.- og 4.-pladsen. Du kan læse mere om turneringen HER
Der skal være min. 16 deltagere, og der kan være max. 32 deltagere i hver turnering. Der er åbnet for tilmelding i Golfbox, og seneste tilmelding er 1. maj kl. 18.00.