Uge 13(2) 2019

• Uge 13(2) 2019

Outlet er i fuld gang
    Kom og gør en god handel, og støt klubben – som I kan se har vi masser af varer 🙂
    Åben torsdag- søndag fra 10.00 – 18.00

Torsdagsherrer
    Så er tiden kommet, hvor urerne skal stilles frem til sommertid og det er derfor også nu, at Torsdagsherrerne i Vejen Golfklub starter sæsonen for 2019. Første spilledag er 4. april, hvor der vil være 18 huls runde kl. 15.00 og 9 huls runde kl. 17.00. Efter runderne vil der være orientering i klubhuset omkring den nye sæson.

På Vejen Golfklubs hjemmeside kan du under ’Klubben’ og ’Klubber i klubben’ læse mere om vores spilkoncept og der er også et link til programmet for sæsonen. Skulle du være interesseret i at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte os eller komme forbi om torsdagen for en golfrunde og møde vore medlemmer. Man kan deltage som gæst 2 gange på sæsonen.

Vi har i år ændret lidt på vores spilformer, så vi nu udelukkende spiller Stableford, for dem der spiller 9 huller og på de torsdage, hvor der spilles Slagspil over 18 huller, vil der samtidig blive afviklet en række med 18 hullers Stableford. Ved aflevering af udfyldt scorekort på kontoret senest 15 minutter før spilletid, skal man blot gøre opmærksom på, at man ønsker at deltage i denne række.

Vel mødt og med håbet om en god golfsæson 2019
    Peder Lunde, Torsdagsherrerne

Malerier i Cafeen
    Jeg havde hængt en ny serie malerier op i Cafeen i februar måned, men måtte for 2 uger siden konstatere at et af de store malerier havde en 15 cm lang flænge i lærredet.
    Det ærgrer mig rigtig meget, især når mit telefonnummer hang ved siden af malerierne.
    Men ingen har desværre kontaktet mig, eller klubben.
    Det er rigtig ærgerligt, både økonomisk, men også at noget man har brugt lang tid på, bare bliver ødelagt.
    Maleriet er nu endt på containerpladsen!
    Derfor har jeg hentet mine malerier hjem.
    Connie Søgaard