Uge 13 2019

• Uge 13 2019

Brænder du for golf og ungdomsarbejde, så har vi brug for netop DIG i juniorudvalget!
    Grundet mange nye initiativer søger vi en eller flere medlemmer i juniorudvalget, der vil være med til at gøre en forskel for vores nuværende og kommende juniormedlemmer.
    Vores unge medlemmer er en af grundstenene for Vejen Golfklubs fremtid, og vi har brug for et øget fokus – både til hvervning- samt fastholdelse af juniorer i klubben.
    Arbejdet vil bestå i at hjælpe os på vej med vores mange nye og spændende tiltag, samt være med til at nytænke og modne fremtidige tiltag vi har på tegnebrættet.
    Vi ser frem til at høre fra DIG
    Kristina Rimkolde
    Formand for Juniorudvalget i Vejen Golfklub

Åbningsturnering søndag den 7. april
    Banen er klar, vejret ser ud til at arte sig, så vi venter bare på en stor flok golfspillere, der har lyst til ”at komme på græs” igen.
    Det kan I komme søndag den 7. april, hvor vi spiller Åbningsturnering, der traditionen tro er en greensome / mix greensome turnering, hvilket vil sige, at man spiller sammen mand-kvinde (mix greensome) eller mand-mand / kvinde-kvinde (greensome). Det plejer at være en populær turneringsform, hvor man lidt lempeligt kan få vinterens ”rust” rystet af, da man kun skal slå til bolden cirka hver anden gang. I kan tilmelde jer indtil onsdag den 3. april, og vi glæder os til at se jer.

Generelle turneringsbetingelser
    Turneringsudvalget har til denne sæson udarbejdet et sæt generelle turneringsbetingelser, som er lagt på VGK’s hjemmeside under klubturneringer. Det er betingelser, der gælder for langt de fleste af vore klubturneringer, som vi på denne måde får præciseret – uden at vi skal skrive det hele under hver enkelt turnering. Der vil nemlig fremover være en henvisning (link), så man hurtigt kan se disse.
    Det betyder dog også, at hvis en turnering har ændrede betingelser i forhold til de generelle turneringsbetingelser, så kan du tydeligt se det under turneringens betingelser.

Regionsgolf – har du lyst?
    Vores Veteran hold mangler spillere til Regionsgolf.
    Som veteranspiller skal du være fyldt 60 år inden udgangen af 2019.
    Regionsgolf er en hyggelig holdturnering for klubgolfere.
    Skriv dig på i mappen i forhallen eller kontakt holdkaptajn Torben Rasmussen, 61734887