Uge 12 2019

• Uge 12 2019

Bagmærker m.m
    Kuverter til Akademibanemedlemmer, Long distance medlemmer samt Flex medlemmer ligger nu klar til afhentning i forhallen.

Ny frivillig match d. 23. marts!
    I bestyrelsen sætter vi kæmpestor pris på alle de mange medlemmer, som har lyst til at yde en indsats til glæde for os alle sammen i klubben.
    Frivillig Matchen er for medlemmer af Vejen Golfklub, både dem der allerede er frivillig, MEN OGSÅ FOR DIG SOM GERNE VIL VÆRE FRIVILLIG.
    Her får du chancen for at snakke med og spille med nogen, der kan fortælle dig om de aktiviteter, de frivillige er en del af.
    Frivillig er man, når man deltager i en gentagen aktivitet, og når man stiller sin tid og arbejdskraft til rådighed uden forventning om aflønning i penge, enten i et af udvalgene, “klub i klub” bestyrelse, som mentorer, med baneservice, med hjælp til rekruttering af nye medlemmer, renovering af bunkers, rengøring og pedelfunktioner eller helt andre ting.
    Tilmelding på Golfbox senest d. 20.03.
    Vi spiller 9 huller i 2 lige store rækker med gunstart kl. 10.00. Klubben er vært ved frokosten ca. kl. 12.30. Drikkevarerne står du selv for.
    TAK fordi du vil være med til at gøre Vejen Golfklub til en endnu bedre klub at være medlem i.

Undervisning i regler den 25. marts eller den 03. april
    Vejen Golfklubs medlemmer inviteres til en aften med de nye golfregler. Regel- og handicapudvalget er klar til at give dig indsigt i de nye golfregler. Underviser Ernst Bechmann vil guide dig igennem alt det nye.
    Så mød op og vær klar til den nye golfsæson med et opdateret regelkendskab 🙂

Der er plads til max 60 deltagere.

Tilmelding via Golfbox – ”Kend de nye golfregler”

Pargolf 5. april kl. 9.00
    Vi spiller mix greensome, i to lige store rækker. Turneringsfee: 250 kr. pr. par.
    For det får vi en runde golf, præmier, middag, kaffe og hyggelig samvær.
    Tilmelding på GolfBox senest den 3. april kl. 16.00
    Vel mødt 😊 hilsen Birger, Gunnar, Mathie og Inge

Kom tættere på de andre i klubben
    I Klubudvalget vil vi gerne slå et slag for at vi på tværs af alle medlemmer, alder, niveau etc. rykker lidt tættere sammen i bussen og styrker vores sammenhold i klubben. Vores fokus i første omgang vil derfor være arrangementer og tiltag, hvor vi fokuserer mere på det sociale end på det sportslige og konkurrencemæssige.
    Golf, mad og hygge
    Før sommerferien vil vi afholde 2 hygge arrangementer, hvor vi spiller lidt golf sammen og hygger os med at spise sammen i cafeen.
    Hvis din ægtefælle, samlever, dine forældre, dine børn eller andre i familien ikke spiller golf, er de meget velkomne til at deltage i spisningen efterfølgende og har du ikke tid til at spille golf, så er du selvfølgelig også velkommen til kun at deltage i spisningen.
    • Fredag 12/4-19 kl. 17.00 – 9 huller på stor bane – Pris: 100 kr. – Stegt flæsk
    • Fredag 14/6-19 kl. 17.00 – 9 huller på stor bane – Pris: 125 kr. – Grill buffet
    Det praktiske
    • Du tilmelder dig i Golfbox (samlet pakke: golf og mad). Ønsker du kun at spise, kan du tilmelde dig på kontoret på 75368082 eller mail@vejengolfklub.dk.
    • Spisning kl. 19.30
    • Ud over pris for mad betaler spillere 25 kr., så der også er lidt præmier.
    Vi håber, du vil være med til at skabe et større sammenhold i klubben og har lyst til at bruge et par timer i hyggeligt selskab.
    Sct. Hans aften
    Traditionen tro afholder vi selvfølgelig også Sct. Hans i klubben søndag d. 23/6-19. Nærmere info kommer senere, men sæt allerede nu et kryds i kalenderen.
    Vi glæder os til at se dig – Alle er velkomne 😊

Klubudvalget

Turneringssæson 2019
    Om små 14 dage starter en ny golfsæson, og vi er nu klar med turneringsprogrammet for 2019.
    Vi er glade for at kunne præsentere jer for flere nye sponsorer, idet Golfexperten er ny sponsor for vores pinseturneringer, El-Hjørnet i Vester Nebel/Egtved er sponsor for en ny single-turnering sidst i juni, og TapasTilDøren vil sammen med Royal Unibrew være sponsorer for det, vi tidligere kaldte Albani-turneringen, der spilles først i august.
    Desuden byder året på kendte turneringer som Profil Optik, Pink Cup, Sydjysk Open, green2green, klubmesterskaber, Toyota, begynder- og 37+ turnering, Champion of the Year og afslutningsturnering. Der vil selvfølgelig også være hulspilsturneringer for både damer og herrer, og så gentager vi den åbne generationsturnering i juli måned, som blev spillet første gang i 2018 i anledning af klubbens 25 års jubilæum. Vi vil selvfølgelig informere nærmere om de enkelte turneringer i løbet af sæsonen.
    Der er selvfølgelig også en åbningsturnering. Den er fastlagt til søndag den 7. April og spilles som greensome /mix greensome. Der er åbnet for tilmelding på Golfbox.
    Vi glæder os til at tage hul på turneringssæsonen, og vi håber på medlemmernes opbakning til alle turneringerne.

Turneringsudvalget
    Nyt medlem af turneringsudvalget
    Karen Inger Jensen er fra denne sæson nyt medlem af turneringsudvalget – velkommen til Karen, vi glæder os til samarbejdet.
    Til gengæld har Peter Warming, Inga Gilling, Kurt Gyrup og Lars Milland ønsket at holde i udvalget, men vil godt hjælpe ved enkeltopgaver – tusind tak for jeres indsats gennem mange år.