Ny turneringssæson
Endelig ser det ud til, at foråret er på vej, og det kan ikke passe bedre, for nu starter golfsæsonen lige om lidt. Vi er klar med årets turneringsprogram, hvor første turnering er søndag den 8. april – der er åbnet for tilmelding på Golfbox. Skønt vores faste sponsor til denne turnering har meldt fra, og det ikke er lykkedes for os at finde en afløser, har vi valgt at gennemføre turneringen i år – i håb om, at vi i årets løb kan finde en ny sponsor til næste sæson.
Sidste år ændrede vi væsentligt på vores hulspilsturneringer for hhv. damer og herrer, så der blev et grundspil og et finalespil. Vi fortsætter efter samme opskrift i år, og der er også åbent for tilmelding på Golfbox allerede nu.
Ellers byder sæsonen på Jyske Bank turnering, pinseturnering med Café, shop og træner som sponsorer og her vender single-turneringen om eftermiddagen tilbage, så der bliver mulighed for at spille 2 x 18 huller. Vi fortsætter med Pink Cup og Profil Optik turneringerne og selvfølgelig også Sydjysk Open. Første turnering efter sommerferien er den 5. august med Café og Albani som sponsorer. Og så er det jo jubilæumsår, og derfor skal der selvfølgelig også være en jubilæumsturnering. Lørdag den 11. august er alle sejl sat til med spil på både 18-hullers banen og 9-hullers banen, og med green2green som hovedsponsor kan det næsten kun blive en succes.
Vi har flyttet klubmesterskaberne tilbage til august – i håb om bedre vejr end de sidste par år. I september er der Toyota turnering og Begynder- og 37+-turnering samt finale på hulspilsturneringerne, mens sæsonen sluttes af med Champion of the Year og Afslutningsturnering den 7. oktober.

Vi vil informere nærmere om turneringerne, når vi nærmer os datoerne.
Vi håber at se rigtig mange deltagere til årets turneringer.

Nye medlemmer af Turneringsudvalget
Efter rigtig mange år i Turneringsudvalget har Karen Visbech-Madsen valgt at stoppe, dog har vi fået lov at trække på hende til klubmesterskaberne, og det er rigtig glade for. Tak til Karen for den store indsats.
Til gengæld har vi fået hele tre nye medlemmer til udvalget. Det er Doris Bechmann, Claus Thygesen og Bent Jessen, som alle tre er godt i gang med at lære udvalgets opgaver at kende – velkommen til jer.

Turneringsudvalget