Uge 11 2019

• Uge 11 2019

Forårsklargøring fredag den 22.03
    Traditionen tro holder vi klargøringsdag, hvor vi håber rigtig mange har lyst til at komme og give en hånd med.
    Vi starter kl. 08.30 med kaffe og brød og fordeler opgaverne, og slutter til frokost med en sandwich og en øl/vand
    Opgaverne er mange, både ude og inde.
    Vi håber at du har tid og lyst til at hjælpe os denne dag.
    Tilmelding skal ske til kontoret – send evt.en mail: mail@vejengolfklub.dk

Glæder os til en hyggelig dag 🙂

Ps. Husk også at tilmelde dig til årets første frivillig match lørdag den 23.03 – tilmelding foregår på Golfbox

Medlemsmøde 26.03 kl. 20.00
    Tirsdag den 26. marts kl. 20.00 vil vi gerne invitere til en medlemsaften.
    Den nye bestyrelse er godt i gang og mange bolde er i luften. Dette vil vi rigtig gerne fortælle jer meget mere om.

Så mød op til medlemsmøde tirsdag den 26. marts og hør om ”Rigets tilstand” :-) til en hyggelig og informativ aften.

Vi byder på kaffe og kage, og vi glæder os til at se dig.

(I forhold til mængden af kaffe og kage skal tilmelding gerne ske senest torsdag den 21. marts – på mail@vejengolfklub.dk eller 75368082)

Torben træner er klar til booking
    Kalenderen er åben for booking af lektioner, kurser, holdtræning mv.
    Første kursus er allerede oprettet og venter kun på at blive fyldt op.
    Booking sker på golfbox som de fleste kender det. Det er samme modul som i bruger til tidsbestilling på banen.

Guide til booking:
    1. Login på golfbox på vores hjemmeside eller golf.dk
    2. Klik på lektioner
    3. ”Gå til protrainer”
    4. Bestil din tid
    5. Betaling sker på dagen via mobilepay 910704

Du er altid velkommen til at kontakte Torben på 61 75 20 50 el. Torbenkastbjerg16@gmail.com
    Besøg gerne Torbens nye hjemmeside, www.tkgolf.dk
    På hjemmesiden vil du finde tilbud, aktiviteter, råd & vejledning, kurser, mv.
    Til de af jer som ønsker at komme på Torbens nyhedsbrev og ikke er det i forvejen kan tilmelde jer her:
    Nyhedsbrevet bliver sendt ca. 2 gange i måneden i løbet af sæsonen. Du vil have mulighed for at forhåndstilmelde dig udvalgte aktiviteter. Få de bedste tilbud og tips & tricks til at blive en bedre golfspiller.

Har du lyst til at hjælpe os med rengøring i klubhuset?
    Vi søger flere hænder til at hjælpe os med rengøringen af klubhuset.
    I hold af 2 personer gøres klubhus, toiletter og kontorer rent ca. 3 gange i ugen (varighed 1½-2 timer) tidspunktet kan I stort set selv bestemme.
    Jo flere der melder sig, jo længere interval 
    Det har en meget stor betydning for klubben at vores frivillige klarer rengøringstjansen, og vi håber derfor at du har lyst til at give en hånd med.
    Kontakt kontoret for at melde dig eller høre mere om opgaven.

Kontoret
    Kontoret er lukket torsdag i denne uge pga. kursus deltagelse.