Pink Cup 2

PINK CUP 2022 – med mænd, der støtter brysterne – søndag  d. 19 juni.

En åben turnering for både kvinder og mænd. Vi støtter den gode sag med indsamling til fordel for forskningen i brystkræft.

Se mere på Golfbox. Tilmelding er åben.

Prisen for deltagelse er 300 kr. pr. person, som dækker bidrag til Pink Cup indsamlingen, mad efter runden og turneringsfee.

 

Vi glæder os til at se jer!

 

Pva. Lady Golf
Dorthe Kristensen

Sydjysk Open – Danmarks største amatørturnering – 23.-25. juni 2022

Sydjysk Open er en traditionsrig turnering med deltagere fra rigtig mange klubber i Danmark.
Det er Kaj Lykke Golfklub i Bramming, Ribe Golf Klub og Vejen Golfklub, som er arrangører og lægger baner til denne 3 dages golfturnering, som første gang blev afviklet i 2007.
Banerne har hver deres særpræg, så det er meget forskellige runder, man får i løbet af de 3 dage.
Der er masser af præmier! Deltagerne inddeles i 3 cirka lige store grupper, som har hhv. Ribe, Kaj Lykke eller Vejen, som første spillested. Deltagerne er derudover inddelt i fire rækker, hvor rækken med lavest hcp spiller slagspil og de tre øvrige spiller stableford.
Hver dag er der dagspræmier til de tre bedste spillere i hver række på hver bane. Desuden spilles der nærmest flaget på 2 udvalgte Par 3 huller på hver bane, og der er vin til alle, der laver birdies på Par 3 hullerne.
Turneringen slutter med en festaften i Ribe Fritidscenter. Her er der middag med 3-retters menu, drikkevarer ad libitum, levende musik til dansen og natmad, som afslutning på arrangementet.
Der er flotte præmier til de bedste gennemgående scores i hver af de fire rækker. Disse overrækkes under festaftenen i Ribe Fritidscenter.
Den samlede præmiesum er på mere end 100.000 kr.

Tilmelding er åben, du finder turneringen på Golfbox / Åbne turneringer, ret datoer til juni og søg på Sydjysk Open 2022.

Vi byder velkommen til Sydjysk Open,, se invitationen her