Prøvemedlem – Bliv medlem

Overvejer du at blive golfspiller, så har vi et godt tilbud til dig!
Hvorfor vælge Vejen Golfklub?
• Fleksible begynderforløb, så du kan starte, når du vil
• En social klub med et godt klubliv
• Fine træningsfaciliteter med driving range og flere områder til indspil og putting
• Akademibanen har 9 huller, 4 tee-steder, der benyttes efter niveau
• En meget dygtig og engageret professionel træner
• Udstyr stilles til rådighed, indtil du har besluttet dig for at købe selv
• Et grundigt og gennemarbejdet begynderkoncept
• En attraktiv pris for prøvemedlemskabet på kun 250 kr. i 2019, og derefter 99 kr. pr. md. resten af sæsonen som Akademibanemedlem.

Et prøvemedlemskab varer 3 mdr. og giver dig mulighed for at teste, om golf er noget for dig, og kan derfor kun tilbydes én gang.

Vi glæder os til at se dig!

Prøvemedlemsskab af Vejen Golfklub

Forløbet
1. Når du har tilmeldt dig som prøvemedlem og vi har registreret din indbetaling, tildeles du straks en mentor som
introducerer dig til forløbet. Nu kan du frit benytte Vejen Golfklubs træningsfaciliteter.
2. Mentoren bliver din personlige vejleder, kontaktperson, spillemakker i prøveperioden og du kan spørge ham/hende om
alt. Eksempelvis, hvornår er der træning, regelundervisning m.m.. Mentor er en af klubbens mange frivillige og mentor
deltager også i en turnusordning ved onsdags- og startersturneringer.
3. Undervisning ved klubbens professionelle trænere. Mandag kl. 10.00 – 11.30, mandag 18.00 – 20.00, tirsdag 18.30 – 20.00. Fra uge 14 til og med uge 41, med undtagelse af uge 29 og 20. Ingen tilmelding, man møder blot op på driving range.
4. I samme periode, skal du deltage i Regelinformation 1 og 2 med efterfølgende regelprøve. Det ligger på onsdage aftner.
5. For at få et registreret handicap, skal du derudover deltage i minimum 2 onsdagsturneringer i denne periode.
6. Derudover anbefales det også, at du med enten andre medlemmer – eller din personlige mentor, spiller på
”akademibanen” og bliver fortrolig med golfspillet.
7. Når regelprøven er bestået og du kan spille akademibanen til hcp. 72, kan du få tildelt ”DGU-kort”. (forudsat at du indbetaler forholdsmæssigt kontingent).
8. Når du via dit spil på Akademibanen, har opnået et handicap på max 54, kan du spille på 18-hulsbanen.
9. Senest ved prøvemedlemsskabets ophør, skal der uanset handicap, betales forholdsmæssigt kontingent for at bevare spilleretten i VKG.

Flere oplysninger samt tilmelding skal ske
sekretariatet på tlf. 7536 8082

Sådan bliver du tilmeldt
Ring eller kom forbi – vi har brug for navn, adresse, email, tlf. samt fødselsdag og år.