Torsdagsherrerne jubilæumsturnering 09.08

Torsdagsherrer – jubilæumsturnering
Torsdag den. 9. august 2018 blev der afholdt en åben 25 års jubilæumsturnering for Torsdagsherrerne i Vejen Golfklub. Herreklubben i Vejen Golfklub blev etableret samtidig med starten af Vejen Golfklub, så det blev med rette en rigtig jubilæumsturnering.

50 spillere (heraf 7 spillere udefra og med en sågar helt fra Møn Golfklub) stod alle glade og klar til start foran klubhuset og efter en kort briefing gik alle til de udpegede starthuller, hvor spillet gik i gang. Selvom vejret ikke viste sig fra den bedste side, var der et godt humør på holdene og alle kom i klubhuset inden regnen for alvor tog til og himlen blev oplyst af kraftige lyn og torden.

I caféen havde Malene og Keld endnu engang sørget for noget rigtig dejlig mad og herefter var der tid til dagens præmieuddeling. Da der var blevet afleveret en række rigtig flotte scorekort, var det dejligt at præmiebordet var fyldt godt op af de indkøbte gaver fra Thorkilds Vinhandel og de mange flotte sponsorgaver, som var modtaget – tusind tak for det.

Resultatet af turneringen blev følgende:

A-rækken
Ole Aasmoe, 42 point
Alex Frederiksen, 39 point
Christoffer Hauberg Thøgersen, 38 point
Ove Bende Jepsen, 38 point
Esben Petersen, 37 point

B-rækken
Ludvig Henriksen, 40 point
Thomas Faarbæk, 40 point
Claus Lund, 39 point
Jan Vestergaard, 38 point
Henning Christiansen, 38 point

Ud over præmier til ovennævnte, var der 2 præmier for nærmest flaget på alle par 3 hullerne og 2 præmier for bedste drives på hul 12 og 16 – tillykke til alle præmiemodtagere.

Der skal lyde en stor tak til alle deltagere for jeres medvirken i denne 25 års jubilæumsturnering og for at I med jeres gode spil og humør, var med til at gøre det til en super eftermiddag/aften.

Peder Lunde, formand Torsdagsherrerne