Jubilæumsfest 11.08

Jubilæumsfesten
116 festklædte personer var mødt til fest i teltet lørdag den 11. august. Most Wanted stod klar på scenen med sit 5 mandsorkester og slog tonen an til en festlig aften. Efter velkomstdrink var der velkomst ved formanden og en sang til lejligheden forfattet af Rigmor Grøn.

Greenkeeperne viste, at de kunne andet end slå græs, idet de passede baren hele aftenen, godt hjulpet af Niels’s kone Pia.
Efter at hovedretten var indtaget, holdt Leo Gilling en fortræffelig festtale, der i hovedtræk ridsede VGK`s historie op. Leo tog udgangspunkt i de mange beretninger, der er i Jubilæumsbogen. Og så var han i øvrigt selv involveret i opstarten og kender historien indefra.
Efter festtalen var der lodtrækning om en rejse for 2 til Isla Canela. Den heldige vinder var desværre ikke til stede, så vi kunne fejre hende på stedet, men hun har fået sin præmie og ser glad ud på billedet.
Efter dessert og kaffe blev dansegulvet ryddet og Most Wanted spillede op til dans. Lige fra start til slut kl. 24.00 var der fyldt op på dansegulvet. Mange gav efter festen udtryk for at det havde været en kanon fest med feststemte mennesker lige fra starten.
Søndag kl. 17.30 var det hele pakket sammen, teltet pillet ned og pladsen ryddet. Tak til alle dem der gav en hånd med.

Jubilæumsfest 11.08

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar