Golftræner – Torben Kastbjerg

Vores nye træner Torben Kastbjerg 

Bestilling af lektioner sker via dette link – tryk HER

Tilmelding til mit nyhedsbrev kan gøres ved at trykke HER


Kontakt Torben:

Tlf. 61752050

Mail: Torbenkastbjerg16@gmail.com 

Min hjemmeside hedder www.godtilgolf.dk

 

Torben Kastbjerg, træner Vejen Golf Klub

Baggrund:
Jeg er uddannet HHX på handelsgymnasiet i Ribe. Efterfølgende var jeg heldig at få en elevstilling som salgsassistent i Ribe Cykellager – Nordens største cykelforretning.
Inden jeg startede med at undervise i golf har jeg flere års erfaring med undervisning af børn og unge i andre sportsgrene. Af sportsgrene kan nævnes, håndbold, fodbold, badminton, cykling & triatlon.
Jeg har dyrket cykling på et relativt højt plan i flere år med succes. Cykling har givet mig mange ting jeg kan bruge som golftræner men særligt selvstændighed og gå på mod.
Jeg startede med golf i en sen alder. Som 17 årig var jeg en talentfuld landevejs cykelrytter. Golfsporten kom ind i mit liv på et tidspunkt hvor jeg var mæt af cykling efter utallige af timer og tusindvis af tilbagelagte kilometer på danske og udenlandske landeveje.

Om mig:
Jeg er 24 år og bosiddende i Kolding – jeg er oprindeligt fra Rødding – en lille by i Sønderjylland.
Jeg har undervist i golf siden 2015, hvor jeg blev ansat som golftrænerelev hos Kenneth Hansen Golf. 2018 er mit afsluttende uddannelsesår og herefter kan jeg kalde mig PGA træner. Sideløbende med PGA uddannelsen har jeg taget uddannelsen, AU oplevelsesøkonomi. Kombinationen af de to uddannelser mener jeg kommer mine kunder til gode idet jeg er blevet uddannet i at skabe en god oplevelse.
I mine snart 4 år som golftræner har jeg igennem min chef, Kenneth Hansen taget kurser, seminarer & certifikater i forskellige aspekter, golfteknisk, pædagogisk og mentalalt. Det har betydet at jeg i min elevtid har mødt nogen af de klogeste golfhoveder i verden. Listen er lang og uoverskuelig men flere af dem er TOUR trænere som har spillere på PGA Touren, WEB.com, Europa Touren og Challenge Touren.
2018 er min fjerde sæson som golftræner. Min baggrund som tidligere cykelrytter og relativ kort elitegolfspiller erfaring, har givet mig en anden tilgang end f.eks. Kenneth. Min erfaring som cykelrytter kom også hurtigt til udtryk da jeg efter 3 års hårdt arbejde med golfspillet fik muligheden for at prøve mig af som golftræner.
Kvag min korte spillererfaring og mit ønske om at lære mest muligt på kortest tid, har jeg valgt at kombinere egen erfaring med andres erfaringer men også den evidens der tilgængelig.
I min undervisning er erfaringer vigtige mens evidens og fakta er fantastiske redskaber jeg flittigt bruger i min undervisning.

Målsætning:
Min målsætning, er at alle spillere der booker hos mig, skal have en lærerig og god oplevelse.
Et vigtigt skridt mod en god oplevelse er at give spilleren plads til at dele erfaringer. Jeg lægger det stor betydning, at du efter en lektion har en klar ide om hvad du skal gøre for at blive bedre.
Lad den gode oplevelse starte her…