Seniorklubben jubilæumsturnering 07.08

Seniorklubbens jubilæumsturnering tirsdag den 07. august

Seniorklubben afviklede en åben turnering for Herrer 55+. Der var sendt særlig indbydelse til udvalgte seniorklubber i området i regionen. Herfra deltog så 10 spillere, mens 54 egne medlemmer støttede dem undervejs på den meget tørre bane. Et underlag, som gav tilgivelse på de dårlige slag ved at bolden trillede og trillede langt. Til gengæld kunne et godt, højt slag nemt blive straffet, når bolden tog gevaldige hop til siden – og out eller ud blandt buske og træer! Dertil blev det en af de varmeste dage i 2018 med langt over 30 grader i solen.
Alligevel blev der afleveret scorekort med høje tal. De to gange fem præmietagere i hver række scorede 36 – 41 points. Joh, – seniorer lader sig ikke kue af lidt ekstra handicaps undervejs!
De to rækkevindere fik hver et gavekort til en værdi af 450 kr. udstedt af vores Pro Torben Kastbjerg.
De særdeles gode vindere var Ove Madsen med 38 pts. Og Gustav Bak Andersen med hele 41 pts. Alle øvrige præmier til nærmest flaget på alle par 3-huller og rækkeplaceringerne 2-5 var vin og bolde, og givet af Seniorklubben.
Tak til Malene og Kjeld, som havde sat en fin jubilæumsbuffet sammen.
Henrik Krebs Jensen, turneringsleder

Seniorklubben Jubilæumsturnering 07.08