Pink Cup 05. juni

Vi gentager successen i 2018 – tirsdag den 05. juni

Pink Cup 2

Vejen Golfklub med i Pink Cup i kampen mod brystkræft
Danmarks største golfturnering for kvinder samler ind til Kræftens Bekæmpelse, hvor pengene går til kampen mod brystkræft.

1 ud af 9 danske kvinder rammes årligt af brystkræft. Det vil Vejen Golfklub gøre noget ved. Derfor er vi med i Pink Cup turneringen, hvis formål er at rejse penge til forskning, forebyggelse og patientstøtte til fordel for de brystkræftramte.

Vi spiller Pink Cup i Vejen Golfklub Grundlovsdag, den 5. juni 2017.
Det er en åben turnering for både mænd og kvinder og tilmelding er åben i golfbox.

– Brystkræft rammer stadigvæk alt for mange kvinder, og det er naturligt for os at kæmpe for så vigtig en sag. Det er første gang i flere år, vi er med, og vi glæder os til turneringen. Turneringen er sjov og anderledes, og vi vil prøve at gøre dagen til en festlig og god golfdag for alle tilmeldte.

FAKTA om Pink Cup i Vejen Golfklub:
• Turnering for både mænd og kvinder.
• Det koster 300 kroner pr deltager incl. mad i cafeen efterfølgende.
• De 125 kroner går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse + al overskud fra
lotteri.
• Der er fine præmier, der spilles nærmest hul og med længste drive.
• Hole in one udløser 25.000 kroner fra Villis direkte til Kræftens Bekæmpelse.

Har du ikke mulighed for selv at deltage i turneringen kan du give en donation som går direkte videre til Kræftens Bekæmpelse. Du kan donere til denne bankkonto 3733 – 3733604026 med angivelse af dit navn.
KOM OG VÆR MED TIL EN HYGGELIG GOLFDAG I VEJEN GOLFKLUB

Lady Golf
Dorthe Kristensen

 

Pink golfturnering i Vejen Golfklub den 05. juni 2017
Mandag den 5. juni afholdt Vejen Golfklub Pink Cup med deltagelse af 40 kvinder og 35 mænd. Formålet med turneringen er at indsamle penge til forskning i brystkræft via Kræftens Bekæmpelse. I Vejen Golfklub er det blevet en tradition at afholde turneringen den 5. juni, altså på Grundlovsdag, der i år også faldt sammen med 2. Pinsedag.
Alle deltagere i turneringen betaler et beløb til Kræftens Bekæmpelse, men derudover samles der penge ind via salg af polo-tshirts og et stort lotteri med flotte gevinster fra sponsorer. Dertil kommer, at mange spillere har lavet personlige sponsorater, hvor der betales et beløb pr. point, som golfspilleren scorer på dagen. Sidste år var Vejen Golfklub blandt de 20 klubber, der samlede flest penge ind, nemlig ca. 45.000 kr.
– Hvor meget, der bliver indsamlet i år, vides først, når de personlige sponsorater er indbetalt, men selvfølgelig håber vi, at vi når op omkring sidste års resultat, siger Dorthe Kristensen. – Men det er lige så vigtigt, at vi har en hyggelig dag på golfbanen, så deltagerne kommer igen år efter år.

Pink Cup 2017

vinder pink cup mand

Vinder herrerækken Jens Østergaard Petersen
Turneringsudvalg Dorthe Kristensen og Ove Jepsen
pink cup damer 1
Vinder A-rækken Gitte Nielsen
Turneringsudvalg Dorthe Kristensen og Ove Jepsen
pink cup damer 2
Vinder B-rækken Jytte Conradsen
Turneringsudvalg Dorthe Kristensen og Ove Jepsen