Frivillig match 2018

Frivilligdagen lørdag den 29.09 blev gennemført med højt humør over hele linjen.
Vi spillede en stableford turnering i 2 rækker samt et holdspil Irish Rumble. Som et ekstra krydderi fik hvert hold udleveret en pink bold, som man skulle skiftes til at spille med. Hvis bolden var med hjem gav det ekstra 5 points.
Efter runden blev der serveret flæskesteg med det hele og citronfromage til dessert.
Holdspillet blev vundet af Hanne Buhl, Kirsten Engel Sørensen, Christian Nissen og Anders Thomsen med 92 points.
Vinderne i A- og B-rækken havde fundet storformen frem og lavede begge en flot score på 39 points. A: Hanne Elisabeth Buhl og B: Kurt Carlsen.
Der var mange præmier på spil, både til holdene, til de 4 bedste i hver række, hulpræmier og endelig en perlerække af klappepræmier, så alle fik noget med hjem.

Hole-in-one bilen, den røde Mercedes AMG GT (med fjernstyring), som det ikke lykkedes at få afsat i jubilæumsugen. Den blev nu taget af Inga Dahl Gilling, der kun manglede 5 cm efter 2.slag på hul 15.
Anders Thomsen var tættest på med 2,67 m på hul 5. Det blev præmieret med Golfhæftet 2019.

TAK til sponsorerne: Green2green, Ø-golf, VIC, God-til-golf v/Torben Kastbjerg, Golfhæftet, Haahr & Co., Dancake, Vejen Golfklub og ikke mindst Frøs, som havde sørget for, at der var service på banen hele vejen rundt.

Frivillig Match 2018

Flickr Album Gallery Powered By: Weblizar