Vejen Golfklub har reduceret green-fee på udvalgte tidspunkter fredage, weekends og helligdage. Tiderne fremgår i tidsbestilling på Golfbox, og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Priser 18 hullers banen

Priser gælder hele dagenSeniorJunior
Hverdage300.-150.-
Weekend og helligdage350.-175.-

Juniorordning på 18 hullers banen. I Vejen Golfklub tilbyder vi, at max. 3 juniorer kan spille gratis i følge med en fuldt betalende voksen.

Greenfee Akademibanen og Pay & Play banen

Priser gælder hele dagenSeniorJunior
Hverdage150.-98.-
Weekend og helligdage200.-130.-

Restriktioner 18 hullers banen

Alle dageHcp. 54
Påbudt brug afSoftspikes
HundeMå medtages i snor

Andre forhold

Vi har tidsbestilling på 18 hullers banen
(undtagen hele tirsdag + torsdag fra kl. 14.00)
Leje af udstyrInkluderet i greenfee - først til mølle princip
Leje af EL dreven golfbil pr. runde250.-
Golfbilerne skal reserveres som en vare, når du bestiller tider på Golfbox
Bolde på Driving Range – er inkl. i greenfee
Gyldigt DGU-kort skal fremvises mod forlangende !

Rabatordninger 18 hullers banen

Undtagelse ved reduceret greenfee, her kan prisen ikke kombineres med andre rabatter!

Vi modtager Golfhæftet, men vær opmærksom på minimumsprisen er 200 kr. uanset tidspunkt.

Gæster fra følgende klubber har kr. 100 i rabat: Ribe, Holsted, Esbjerg, Henne, Blåvandshuk, Kaj Lykke, Gyttegård, Outrup, Give, Breinholtgård, Varde og Sorø.

Medlemmer af Vejen Golfklub skal undersøge rabat aftale i den pågældende klub. Rabatordninger gælder ikke for flex medlemmer.

• Ikast Tullamore Golf Club gives gensidig 50% rabat – vær opmærksom på minimumsprisen er 200 kr. uanset tidspunkt.
  • Trehøje Golfklub gives gensidig 50 % rabat – vær opmærksom på minimumsprisen er 200 kr. uanset tidspunkt.
  • Golf Club an der Schlei gives gensidig 50 % rabat – vær opmærksom på minimumsprisen er 200 kr. uanset tidspunkt.

Et fuldgyldigt medlem af Vejen Golfklub kan tage én gæst med til reduceret pris* på 18 hullers banen til kr. 200,-. Greenfee rabatten kan kun anvendes i forbindelse med spil sammen med gæst, som er fuldgyldigt medlem af en anden klub.*Flex medlemmer har ikke adgang til nogle af ovennævnte rabatter. Flex medlemmer kan ikke spille til halv greenfee på 18 hullers banen, som gæst til medlem, eller have gæster med til halv greenfee.

Danske golfspillere, som er medlem af en svensk golfklub har samme rettigheder som flexmedlemmer.

På Akademibanen/Læborg Pay & Play kan et fuldgyldigt medlem af Vejen Golfklub tage én gæst med til kr. 100,-.

* kan ikke kombineres med andre rabatordninger eller i perioder med nedsat greenfee

Gensidig rabat aftale

Der er indgået aftale mellem Vejen Golfklub og Dejbjerg Golfklub om gensidigt gratis spil på de respektive baner.
Aftalen gælder dog ikke officielle “klubber i klubben”, som betaler ½ green-fee.
Aftalen gælder ikke for longdistance, flex medlemmer.