Prøvemedlem – Bliv medlem

Vil du gerne spille golf på “rigtige” baner rundt i Danmark og resten af verden kræver det, at du er medlem af en registreret golfklub og dermed har et officielt handicap.
Et prøvemedlemsskab er vejen for nye spillere til at få et sådan officielt handicap. Et prøvemedlemsskab i Vejen Golfklub varer 3 måneder og med en god portion selv-træning og måske ekstra timer hos vores professionelle træner vil du i løbet af de 3 måneder nå til et registreret handicap.

Prøvemedlemskab er et tilbud, som giver dig mulighed for at teste, om golf er noget for dig, og kan således kun tilbydes én gang.

Vi kører flexible forløb, dvs du kan starte når du vil.

Et prøvemedlemskab koster 1500,- kr.
(Ved indmeldelse som fuldgyldigt medlem fratrækkes 1000 kr. i den forholdsmæssige kontingent, ved indmeldelse som Akademibanemedlem fratrækkes 500 kr.*)

*Ved køb af jule gavekort, farsdag- og morsdag gavekort, vundne gavekort og firmahold fratrækkes der ikke beløb ved indmeldelse

Prøvemedlemsskab af Vejen Golfklub

Forløbet
1. Når du har tilmeldt dig som prøvemedlem og vi har registreret din indbetaling, tildeles du straks en mentor som
introducerer dig til forløbet. Nu kan du frit benytte Vejen Golfklubs træningsfaciliteter.
2. Mentoren bliver din personlige vejleder, kontaktperson, spillemakker i prøveperioden og du kan spørge ham/hende om
alt. Eksempelvis, hvornår er der træning, regelundervisning m.m.. Mentor er en af klubbens mange frivillige og mentor
deltager også i en turnusordning ved onsdags- og startersturneringer.
3. Hver mandag og torsdag kl. 18.00 – 19.30 (i uge 13-25 + 32-39), vil der være undervisning ved klubbens professionelle trænere. Du bestemmer selv hvor mange gange du vil komme til træning.
4. I samme periode, skal du deltage i Regelinformation 1 og 2 med efterfølgende regelprøve. Det ligger på onsdage aftner.
5. For at få et registreret handicap, skal du derudover deltage i minimum 2 onsdagsturneringer i denne periode.
6. Derudover anbefales det også, at du med enten andre medlemmer – eller din personlige mentor, spiller på
”akademibanen” og bliver fortrolig med golfspillet.
7. Når regelprøven er bestået og du kan spille akademibanen til hcp. 72, kan du få tildelt ”DGU-kort”. (forudsat at du indbetaler forholdsmæssigt kontingent).
8. Når du via dit spil på Akademibanen, har opnået et handicap på max 54, kan du spille på 18-hulsbanen.
9. Senest ved prøvemedlemsskabets ophør, skal der uanset handicap, betales forholdsmæssigt kontingent for at bevare spilleretten i VKG.
10. Ved indmeldelse som fuldgyldigt medlem fratrækkes 1000 kr. i den forholdsmæssige kontingent, ved indmeldelse som
Akademibanemedlem fratrækkes 500 kr.

Flere oplysninger samt tilmelding skal ske
sekretariatet på tlf. 7536 8082

Sådan bliver du tilmeldt
Ring eller kom forbi – vi har brug for navn, adresse, email, tlf. samt fødselsdag og år.