Greenfeeklubben E20

Bestyrelsen i Kaj Lykke golfklub, Vejen Golfklub, Fredericia Golfklub og Golfklubben Lillebælt har valgt at fortsætte samarbejdet ”Greenfeeklub E20”.

Greenfeeklubben er skabt som et tilbud til dig, som fuldtidsmedlem, der gerne vil spille andre baner end hjemmebanen. Når du har betalt medlemskontingentet, så har du mulighed for at spille, så tit du har lyst, på de fire klubbers baner. (Akademibanen (9 hullers banen) i Vejen er ikke med i aftalen)

Priser i 2017 – er de samme som i 2016:

Ved køb inden 1. maj 495,- kr.
Køb fra 1. maj 695,- kr.

Medlemskabet købes i din hjemmeklub, hvor du får udleveret et klistermærker der skal klistres på dit normale bagmærke fra hjemmeklubben, således at baneservice kan se, at du er medlem af greenfeeklubben.
Medlemskabet er gældene et kalenderår af gangen.

Vi håber du vil få gavn af dit medlemskab af greenfeeklubben og alle fire klubber ønsker dig velkommen på vores 18 hullers baner.

Praktisk info fra hver klub vedr. bestilling af tid samt registrering i klubben, når du kommer til den bane du ønsker at spille.:

Det gælder for alle klubber, at der skal bestilles tid via golfbox.
Vedr. registrering, når du ankommer til banen, gælder følgende:

Kaj Lykke Golfklub:
Via touchskærm til golfbox bekræftes tiden og når betalingsoplysninger fremkommer ændres beløbet til 0 kr. og i tekstfeltet skrives E20.
Scorekort udskrives og du kan spille på den bekræftede tid. Der er ingen greenfeebog.

Golfklubben Lillebælt:
Samme fremgangsmåde som Kaj Lykke Golfklub
Medlemmer skriver sig i greenfee bogen, 0 Kr. i beløb og skriver E20 i bemærkninger. Der skal ikke bruges greenfee-kuvert.

Fredericia Golfklub:
Samme fremgangsmåde som hos Kaj Lykke Golfklub og
Golfklubben Lillebælt. Der er ingen greenfeebog.

Vejen Golfklub:
På Probox24 maskinen bekræftes bestilt tid og prisen vil fremgå med 0,- kr., scorekort udskrives. Der er ingen greenfeebog.

Med venlig hilsen

Kaj Lykke golfklub, Vejen Golfklub, Fredericia golfklub og Golfklubben Lillebælt