Elite hold

Eliteafdelingen i Vejen Golfklub

Hos os går ingen forgæves – heller ikke golfere som ønsker at udvikle deres spil på et elitært plan. Eliteudvalget udtager derfor i samarbejde med vores træner den trup af spillere, som har niveauet og ikke mindst viljen til at lægge en ekstra indsats i udviklingen af deres golfspil.
Udover dygtiggørelse af teknisk-, taktisk- og mentale færdigheder, er vi også meget fokusereret på at skabe et godt socialt fundament for vores elitearbejde.

Vejen Golfklubs elitetrup stiller hvert år med to hold i Dansk Golf Unions Danmarksturnering. I 2018 er klubben repræsenteret med ét hold i 2. division og ét hold i 5. Division. Der dystes i hulspil mod 3 omkringliggende klubber, hvor det bedst placerede hold i puljen spiller om oprykning til efteråret.

Har du lyst til at komme ud og se Vejen Golfklubs elitespillere i kamp kan du finde yderligere information om holdene og deres kampe via nedenstående links:

2. division – pulje 4                                                            5. Division – pulje 7

STORT TILLYKKE TIL VORES ELITE
Tillykke med oprykningen til 2. division for første holdet
Ligeledes tillykke til andet holdet som blev i 5. division.
Sådan drenge 🙂

Referat – Vejen 3. Division fra Rasmus:

Vejens førstehold stod forinden weekenden i en gunstig position, hvor de selv havde mulighed for at afgøre puljen. Ugerne optil den sidste runde af Danmarksturneringen har budt på flot spil fra elitespillerne. De var derfor velforberedte og sprængfuldt med selvtillid.

Lørdag
Det var Haderslev som stod forskud om lørdagen, som desværre bød på en mindre misforståelse, som fik alvorlige konsekvenser for slutresultatet. Forinden dette vandt både 5. single, 4.single , & foursomen deres match samt en deler i 1. singlen.

En intern misforståelse betød at 4. & 5. singlen gik ud i modsat rækkefølge af startlisten. Selvom de havde samme handicap blev Vejens 2 matchsejre taberdømt. I stedet for en komfortabel sejr på 5 – 9 endte Vejen med at tabe 9 – 5.

Søndag
Der var lagt op til det helt store brag søndag, hvor vinderen af puljen skulle findes. Vejen kunne med en sejr vinde puljen og derved avancere til 2. division. Man havde forinden søndagens kamp håbet på opbakning fra interesserede, og der skal lyde en stor tak til de mange tilskuere, som brugte deres søndag på støtte holdet. Det gav de sidste procenter holdet havde brug for.

En sejr i 5. single, 4. single, 1 single, og en deler i 3 singlen, betød at foursomen skulle som minimum dele deres match. Det hele blev afgjort op af sidste hul, hvor sejren kom i hus efter sikkert spil op af 18. hul.

Vejens førstehold skal derfor spille 2. division i 2018. Det betyder også, at der fremover skal spilles 3 x foursome om formiddagen, og 6 x singler om eftermiddagen.