Sponsorudvalg

Vejen Golfklub er, i lighed med de fleste andre golfklubber i landet, meget afhængige af byens og egnens velvillige indstilling til klubben.
Sponsorudvalget hovedopgave er derfor at tegne flest mulige sponsorater til gavn for klubben.
Udvalgets opgave er herudover at sørge for størst mulig eksponering af de enkelte sponsorer gennem synlig skiltning på banen, i baneguiden, ved turneringer og i øvrigt alle steder hvor sponsorerne kan fremhæves.
Samtidig er det vigtigt for klubben at gøre opmærksom på, at når sponsorerne støtter golfklubben bør medlemmerne også støtte sponsorerne.
Sponsorudvalget arrangerer årlig sponsorturnering, hvor alle sponsorer inviteres.
Vejen Golfklub kan tilbyde byens og egnens forretningsdrivende en lang række sponsorater, og med ca. 1000 medlemmer og årligt besøg af over 4.500 gæstespillere spilles der omkring 28.000 runder.

Sponsorudvalgets medlemmer:
Peter Bredsten  2428 9444