Eliteudvalg

Det er Eliteudvalgets opgave at skabe et miljø, hvor medlemmerne får mulighed for at dygtiggøre sig gennem en målrettet træning og et godt kammeratskab. At virke som ledetråd for potentielle elitespillere, herunder juniorerne.
Endvidere skal udvalget sikre, at elitespillerne til enhver tid gennem optræden og påklædning fremstår som et forbillede for golfspillere på et hvert niveau, således at Vejen Golfklub profileres på bedste måde.
Elitetruppen udgøres i 2016 af spillere på klubbens hold i 3. division samt kvalifikations rækken.

Se kamp program under medlemmer – Elite hold klik her

Alle såvel golfspillere som ikke golfer er velkomne til at følge matcherne og bakke holdene op.

Er du interesseret i at høre om muligheden for at bliver spiller på Elite holdet, da kontakt Protræner Søren Kjeldsen.

Eliteudvalgets medlemmer:

Thomas Jensen, formand 5131 6777