Lady Golf

Lady Golf er et tilbud til alle piger i Vejen Golfklub, om hver tirsdag at spille golf under turneringsmæssige forhold. Formålet er at fremme den enkeltes golfniveau og øge det venskabelige samvær alle spillere imellem.

Kontingentet er p.t. fastsat til kr. 350,00.

Program for 2017 ses HER

Bestyrelsen i LADY GOLF:

Karen Vestergaard, formand 2937 9658
Inga Schultz, sekretær 4156 7776
Dorthe Kristensen , kasserer 2889 0895
Bente Ølholm 5091 2250
Inge Nielsen 2991 6745
Anna Lise Schmidt, suppleant 2646 7135
Marie Paulsen, suppleant 2990 1490

Retningslinier for turneringsafvikling m.v.:

Generelt
Lady Golf er et tilbud til alle piger i Vejen Golfklub om hver tirsdag at spille golf under turneringsmæssige forhold. Formålet er at fremme den enkeltes golfniveau og øge det venskabelige samvær alle spillere imellem.
Du kan deltage, hvis du er fyldt 18 år. Der er ingen handicapbegrænsning.
Af programmet fremgår, hvem der er ansvarlig for de enkelte turneringer samt starttidspunkter.

Mødetidspunkt
Senest 20 min. før start. Såfremt du bliver forsinket, kan du få en anden til at udfylde og aflevere scorekortet, eller du kan ringe til Turneringskontoret tlf. 7536 8082.

Scorekort
Scorekortet skal være korrekt og tydeligt udfyldt, du er selv ansvarlig for, at handicap er korrekt.
Husk medlemsnummer!

Etikette på banen
Vi har ikke banelukning, så der skal flettes og lukkes igennem efter gældende regler.

Præmier/turneringer
Der er “flydende opdeling” af præmierækker afhængig af antal fremmødte.
Der er max. 2 præmierækker ved almindelige turneringer. Der skal være min. 5 spillere i en række for at udløse præmie.
Ved sponsor-turneringer spilles i A-B række med ca. samme antal deltagere i hver række.
Efter hver turnering er der præmieuddeling. Ved turneringer med fællesspisning uddeles præmierne efter spisningen. Vindere skal være tilstede for at kunne modtage præmie.

Deltagelse formiddag og/eller eftermiddag
Som medlem af Lady Golf kan du spille både tirsdag formiddag og eftermiddag. Du kan dog kun deltage i præmierækken én gang om ugen og skal inden spil vælge, om du vil EGA reguleres formiddag eller eftermiddag, hvor du så også deltager i præmierækken.

Turneringsplan
Fremgår af programmet og kan ses på Vejen Golfklubs hjemmeside: www.vejengolfklub.dk.

Tilmelding
Ved deltagelse i sponsor-turneringer samt udflugter skal du tilmelde dig på Golfbox.
Tilmelding senest en uge før.

Lady Golf´s opslagstavle
Hold dig orienteret ved at læse meddelelserne på opslagstavlen i kælderen eller tilmeld dig nyhedsmail på ladygolf.vejen@hotmail.com

Kontingent for sæson 2017 er fastsat til kr. 350,-.
Kontingent skal indbetales på konto 1551-11234763. Skriv medlemsnr. og fornavn i tekstfeltet. Dette skal ske 2-3 dage før 1. spilledag. Kontingentet dækker turneringsfee ved alle turneringer på hjemmebane samt menu til sæsonstart/-afslutning.

Gæstespillere
Long-distance og greenfee spillere er velkomne. Pris for deltagelse kr. 40,00 + evt. greenfee.

Har du spørgsmål eller er der noget, du er i tvivl om, så er du velkommen til at kontakte bestyrelsen.

Vedtægter for Lady Golfklik her…

Referat fra Generalforsamling 2016klik her