Golftræner / Coach Kjeldsen

Soeren

Coach Søren Kjeldsen

I Vejen Golfklub går ingen forgæves – heller ikke dem der ønsker professionel undervisning og vejledning i golfspillets mange facetter.

Klubbens træner Søren er udover at være tidligere elite- og landsholdspiller, uddannet ved den danske golftrænerskole, som internationalt rangerer som én af de bedste. Derudover er han certificeret indenfor performance coaching og biomekanik, så du er i trygge hænder uanset alder, niveau og ambition.

Er du klar til at forandre dit spil? Så klik dig ind på Sørens hjemmeside herunder og book en lektion.

www.coachkjeldsen.dk

Her kan du også læse mere Sørens forskellige træningstilbud, tjekke hans kalender og læs meget mere om hvordan du udvikler dit spil.

Ønsker du tips og tilbud direkte i din indbakke? Så klik på linket herunder for at tilmelde dig Sørens nyhedsbrev.

Tilmeld mig nyhedsbrev (siden er under konstruktion)

Vil du have et indblik i Sørens arbejde som træner i Vejen Golfklub? Så følg med via:

Facebook                                                  Instagram                                                 Twitter