Priser 18 hullers banen  fra 24. marts

Hverdage 300 150
Weekend og helligdage 350 175

Juniorordning på 18 hullers banen  –
I Vejen Golfklub tilbyder vi, at max. 3 juniorer kan spille gratis ifølge med en fuldt betalende voksen.

Greenfee Akademibanen og Pay & Play banen – gælder hele året

Priser gælder for hele dagen Senior Junior
Hverdage 150 100
Weekend og helligdage 200 125

Restriktioner 18 hullers banen

Alle dage Hcp. 54
Påbudt brug af Softspikes
Hunde Må medtages i snor

Andre forhold:

Vi har tidsbestilling på 18 hullers banen
(hele tirsdag + torsdag fra kl. 14.00 undtaget)

Leje af trolly

Leje af udstyr

kr. 30,00

kr. 100,00

Leje af benzin dreven golfbil pr. runde (skal forudbestilles på kontoret) kr. 200,00
Leje af EL dreven golfbil pr. runde (skal forudbestilles på kontoret) kr. 250,00
Bolde på Driving Range – er inkl. i greenfee

Gyldigt DGU-kort skal fremvises mod forlangende !

Rabatordninger 18 hullers banen

Vi modtager Golfhæftet.

Gæster fra følgende klubber har kr. 100 i rabat: Ribe, Holsted, Esbjerg, Henne, Blåvandshuk, Kaj Lykke, Gyttegård, Outrup, Give, Breinholtgård og Toftlund.

Følgende har 50 kr. i rabat:
Birkemose.

Medlemmer af Vejen Golfklub skal undersøge rabat aftale i den pågældende klub. Rabatordninger gælder ikke for flex medlemmer.

Trehøje Golfklub gives gensidig 50 % rabat.
Golf Club an der Schlei gives gensidig 50 % rabat.

Et fuldgyldigt medlem af Vejen Golfklub kan tage én gæst med til reduceret pris* på 18 hullers banen (35% rabat). Greenfee rabatten kan kun anvendes i forbindelse med spil sammen med gæst, som er fuldgyldigt medlem af en anden klub.*Flex medlemmer har ikke adgang til nogle af ovennævnte rabatter. Flex medlemmer kan ikke spille til halv greenfee på 18 hullers banen, som gæst til medlem, eller have gæster med til halv greenfee.

Danske golfspillere, som er medlem af en svensk golfklub har samme rettigheder som flexmedlemmer.

På Akademibanen/Læborg Pay & Play kan et fuldgyldigt medlem af Vejen Golfklub tage én gæst med til reduceret pris* (35 % rabat).

* kan ikke kombineres med andre rabatordninger

Gensidig rabat aftale

Der er indgået aftale mellem Vejen Golfklub og Dejbjerg Golfklub om gensidigt gratis spil på de respektive baner.
Aftalen gælder dog ikke officielle “klubber i klubben”, som betaler ½ green-fee.
Aftalen gælder ikke for longdistance, flex medlemmer.